keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Kirjoituskurssi tulossa ja kuulumisia


Blogiin postaaminen on valitettavasti jälleen kiireiden vuoksi jäänyt. Ennätin kuitenkin napata tällaisen kuvan syyskuisesta kuutamosta.:) Suoritan nyt opintojeni viimeistä vuotta.

Isoin juttu lähitulevaisuudessa on ensimmäinen opettamani kirjoituskurssi, jonne pystyy edelleen ilmoittautumaan:
https://ilmonet.fi/#!code=V170086

Olen myös viimein hankkinut älypuhelimen ja liittynyt Instagramiin.

Harkitsen siirtää tämän blogin jossain vaiheessa Wordpressille, koska sieltä saa mm. systeemit, millä voi tarjota esteettömämpää lukukokemusta. Onko teillä lukijoillani ajatusta siitä, kumpi on nykyisin parempi, Blogger vai Wordpress? Etenkin esteettömyyden ja sen kannalta, miten älypuhelimella pystyy tekemään postauksia.

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! Itsekin olen opettanut samaisessa opistossa luovaa kirjoittamista, mutta siitä on vuosia. Taisi olla elämäkertakirjoittamista. Nyt kun itse olen koonnut hiukan lisää elämänkokemusta ja -kolhuja, olisin parempi opettaja kuin silloin taannoin. Mutta opiskelijat olivat kivoja, eri ikäisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla tuosta kurssistasi!:D Itse en ole käynyt omaelämäkerrallisissa ryhmissä (paitsi sen 5 op mikä meillä kuului perusopintoihin), mutta sen sijaan luovan kirjoittamisen kursseilla aikuisopistossa.:)

      Poista

Kiitos, että päätit jakaa ajatuksiasi.:)