lauantai 2. heinäkuuta 2016

Loihtu-klubilla runokirjan julkkareissa


Torstaina raahauduin flunssasta huolimatta Loihtu-klubille luokkakaverini Auran runokirjan julkkareihin. Mahtavaa nähdä painettuna kirjana teos, jonka eri vaiheita olen päässyt seuraamaan tekstiseminaariemme puitteissa.:) Lupasin Auralle jo aikaa sitten, että ostan hänen kirjansa kun se julkaistaan, sillä pidin hänen runoistaan heti ensimmäisestä lukukerrasta alkaen. Villieläimiä on myynnissä ja ladattavissa Kolera-kustannuksen sivuilla. Kirjoitin siitä lyhyesti näkemyksiäni Goodreadsissa.


Ohjelmassa oli muun muassa tämä keskustelu, jota Aura kävi Miki Liukkosen kanssa. Open mic -osuudelle olisi pitänyt ilmoittautua etukäteen, enkä osallistunut siihen. Aktiviteettien sijaan nautin suunnattomasti ihanien kavereideni seurasta.:) Tekstien jakaminen yhdistää jännällä tavalla. Kai siinä tarjoilee palasia sielustaan? Parhaimmillaan kirjoittajaryhmissä joka tapauksessa syntyy vahva yhdessä tekemisen meininki.


Aura on kokenut lavarunoilija ja esitti otteita kirjastaan rekvisiitan kera.:) Tein kuvista tällaisen blendin. Tavallaan se on inspiroitunut dialogista, jota Outi-Illuusia Lilja kävi erään Auran runon kanssa omassa esityksessään.


Kotimatkalla lokki poseerasi pysäkkikyltin päällä. Villieläimiä suviyössä.:)


Ja minä poseerasin iltahämärässä. Mekko on Seppälästä ja laukku aitoa retroa sukulaisilta.

Aina sen jälkeen kun (myös opiskelukaverini) Riku vinkkasi Pentanglen biisin Hunting Song, olen kuunnellut sitä melko usein:

2 kommenttia:

 1. Aura piti joskus lavarunokurssin, jolle osallistumista harkitsin. Mutta jänistin! Elokuussa olen menossa käännösrunokurssille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa!:)

   Ja kannattaa mennä Auran lavarunokursseille, jos hän vielä niitä järjestää.:) Itse kävin koululla ja se oli todella hyödyllinen. Lisäksi Aura on mukava ja kiva ihminen, sekä hyvä opettaja.

   Poista

Kiitos, että päätit jakaa ajatuksiasi.:)