perjantai 22. toukokuuta 2015

Poetry Jameilla Cafe Mascotissa

Helsinki Poetry Connection järjesti Poetry Jam -tapahtuman Cafe Mascotissa, Helsingin Kalliossa. Minä, Jussi ja ystävämme löysimme mukavan sohvannurkan, ja istuimme hyvän osan iltaa runotunnelmissa.:)


Runoilloissa on ihana noudattaa stereotypioita ja siemailla punkkua. Asu: takki kierrätyskeskuksen ilmaisvaatteista, paita KappAhlista, hame itse ommeltu vanhasta kankaasta. Kirpparilta mukaan tarttuneet, puna-valkopilkulliset tennarit ei näy kuvassa, ja aidon 70-lukulaisen kukkahuivin (sukuperintöä) olin riisunut, koska se on varsin lämmin asuste.

Vaikeaa poseerata, kun on itse tottunut heilumaan kameran takana. Ilme on taas vähän tuollainen, että minne sä Jussi tähtäilet.;)


Esiintymässä oli eräs Nuoren Voiman Liiton runokilpailun debytanteista, Rauno Riekki.


Pöytäseurueen juomat - kolme punkkua ja yksi cokis.


Alkuiltaa Karhupuiston kulmalla. Huomion kiinnitti jännä kiviaita.


Lähdettyämme Mascotista kävelimme Töölönlahdelle, jossa sumu ja laskeva aurinko tekivät maisemasta jotenkin sadunomaisen.


Ilta-auringon viimeinen hehku loisti Paasitornille päin.


Kuin pisteenä i:n päälle löysin lyhtypylväästä katutaidetta.:) Eikö runojen suhteen voisi muutenkin tehdä bookcrossingia tai geokätköilyä vastaavan systeemin, jossa taidetta kätkettäisiin löydettäväksi, ja paikat voisi merkata sivustolle? Tällaista tuli mieleen.

Tämän runon pystyy lukemaan netissä, se on png-tiedostona täällä. Poiminta on Luisa-Claudia Sovijärven vapaasti jaossa olevasta teoksesta Avaruuskaupunki.

Taustalla soi Phil Collins: Can't Turn Back The Years

3 kommenttia:

 1. Ollut hauskaa, oletan! Pääni on sen verran tuon viinienne sekoittama, että kuvittelin tuon lyhtypylvään olevan runoiltanne viinipullo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, ja se oikeasti näyttää viinipullolta.:D Siis se lyhtypylväs. Täytyy olla punaisen nauhan ansiota, mutta ilman nauhaa en olisi huomannut koko runoa. Joten varmasti se on tarkoituksella solmittu kiinnittämään ihmisten huomio.:)

   Kiitos ensimmäisistä kommenteista tässä blogissa!:D

   Poista
 2. Jee! Tuli joku ylimääräinen E tuonne. Koska mulle kehittyy oikolukutaito ennen kommentin lähettämistä??

  VastaaPoista

Kiitos, että päätit jakaa ajatuksiasi.:)