lauantai 17. lokakuuta 2015

Valokarnevaalit


Olen liian helposti suostuteltavissa kokeilemaan uusia asioita. Siksi lähdin Jamien ja Jussin kanssa ensimmäistä kertaa elämässäni Linnanmäen Valokarnevaaleille sen sijaan, että olisin tehnyt järkevän valinnan ja pysynyt kotona kirjoittamassa opiskeluesseetä. Kirjoittamisen aineopintojen lisäksi suoritan kirjallisuustieteen perusopintoja. Koulusta löytää kuitenkin niin kiinnostavaa porukkaa, että sosiaalisuus tuppaa voittamaan velvollisuudet.;)


Näkymä Panorama-tornista, vai Helsinki-torniko se nykyään on? Joka tapauksessa kävimme ihailemassa näköaloja.


Maan tasalta, aukiolla Vekkulan edustalla, näytti tällaiselta.:) Väkeä riitti tungokseksi asti, vaikka tässä on suhteellisen väljää. Emme käyneet muissa laitteissa kuin tornissa. Itse mieluummin varaan Lintsiin yhden kokonaisen kesäpäivän, jolloin voi riekkua antaumuksella.


Vaikka kuvat Helsinkiin päin epäonnistuivat, tornista löytyi kuvaavaa runoutta.:)

"Kauppatorilla kirkuu turisti,
lokilla käy munkki
käteisellä ostettu."

Taustalla soi Jamien Face-postauksen kautta löytämäni We Plants Are Happy Plants: Way Of The Wizard. Sopii tunnelmaan, koska olen juuri nyt tavattoman onnellinen sekä kiinnostavista opinnoistani, ihanista opettajistani, että inspiroivista opiskelukavereistani.<3 Syksy on nykyään suosikkivuodenaikani, värit kaikkialla kauniita, ja aamuisin riittää vielä valoa. Elämä tuntuu kerta kaikkiaan täydelliseltä juuri nyt, huolimatta kierroksilla käymisestä ja muista pienistä vastuksista.:)

2 kommenttia:

  1. Olin myös valokarnevaaleissa. Siellä käymisestä on muodostunut jo perinne. Ei välttämättä ees käydä missään laitteessa, vaan se tunnelma on mun mielestä niin ihana että käydään jo sen takia. Siinä on jotain kauniin rauhanomaista kun on tummeneva ilta ja kaikki ne kirkkaat valot - omituinen kombinaatio, josta en kauheasti nauti muuten, mutta huvipuistoon ne sopivat erittäin hyvin. Nytkään tapahtuma ei tuottanut pettymystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sinäkin olit!:) Ehkä tästä voisi tosiaan tulla perinne myös meille? Harkitaan.:) Panoraama-torni on siitä hyvä, että sinne pääsee ilmaiseksi, kuten Lintsillekin, joten sen puolesta sopisi.

      Poista

Kiitos, että päätit jakaa ajatuksiasi.:)