maanantai 6. kesäkuuta 2016

Fiktionistien kuvahaaste


Kävimme keväällä ohimennen Turussa Aboa Vetuksessa, joka on yksi kaikkien aikojen suosikkimuseoitani.:) Siellä täytyy aina pistäytyä, vaikka olen käynyt jo monta kertaa. Vahatauluilla oli hauskaa leikkiä keskiajan koululaista. Taisin yrittää kirjoittaa "hankala".xD Sitä kirjasinmallin imitoiminen styluksella todella on. Keskiajan kirjoittamisesta puheen ollen Youtubessa on hauska opetusvideo kirjoja tehneistä munkeista.

Postaukseni varsinainen aihe on kuitenkin Fiktionistien uusin haaste, joka on aivan eri kuva kuin tämä. Huono raapaleeni näyttää tällä viikolla varsin eeppiseltä:


Matka kulki kohti pohjoista. Meidän piti mennä pelastamaan prinsessa ja ensin ylittää silta, jonka alla peikko asui. Mutta auto hyytyi kesken kaiken, koska bensa pääsi loppumaan. Sitten istuimme sillan pieleen kahdelle kivelle, jotka siinä olivat sopivasti kuin jonkin jumalan sormi olisi osoittanut kohtaloksemme, että juuri sinä päivänä istuisimme kivelle, kun autosta oli bensa loppunut kesken matkan. Puut humisivat ympärillä ja vesi liplatteli. Yhtäkkiä peikko hyppäsi pensaan takaa ja ryhtyi puremaan meitä vuorotellen. Vedin miekkani ja löin siltä pään poikki. Suunnittelin peikon päästä karvanopan automme koristeeksi, mutta se oli liian iso, eikä minulla ollut sopivaa narua. Autoliiton tiepalvelu pelasti meidät lopulta.


Taustalla soi muun muassa Eluveitien versiointi laulusta Inis Mona:


4 kommenttia:

 1. Olen ilmeisesti menossa Turkuun keskiaikameininkeihin 1.7. ja pääsen vierailemaan silloin ensi kerran myös Aboa Vetuksessa. Odotan kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, keskiaikamarkkinat on niin kiva tapahtuma.:D Itseltä jäänyt tosin monena vuotena väliin. Kiitos kommentista.:)

   Poista
 2. HAHAHAHAA! :''D Niin hauska ja niin huono!! Otan asiakseni tuossa myöhemmin tehdä oman!

  VastaaPoista

Kiitos, että päätit jakaa ajatuksiasi.:)