perjantai 31. heinäkuuta 2015

Mainos: tapahtumia Myyrmäen taiteiden yössä 27.8.


Kirjoittajatreffit starttaa Myyrmäen kirjastossa 27.8.2015 klo 18 - 20. Tervetuloa harrastajat sekä aloittelijat lajityyppiin katsomatta, olipa sinulla tekstiä työn alla tai vasta haaveilun asteella.:)

Jatkamme syksyllä kerran kuukaudessa. Taiteiden yön treffit vetää Josefiina.


Myyrmäen kirjastossa on 27.8. klo 18 - 20 mahdollisuus myös perehtyä ATC-korttien tekemiseen. Nämä pienet taidekortit syntyvät vaikka ilman piirrustustaitoja, ilmaiseksi, kuten yllä oleva.:) Koostin sen 100% kierrätysmateriaaleista. Harrastajat ja aloittelijat tervetuloa!

ATC-korttipajan vetää Ulla-Riitta.


Runouden open mic on avoin kaikille omia tekstejään esittäville Bar Cafe Lunassa 27.8. klo 20.30 alkaen. Olitpa ensikertalainen tai konkari, tule runoilemaan, räppäämään, laulamaan, tai vaikka lukemaan lyhyt novelli.:) Kunhan se on omaa tuotantoasi.

Open micin vetäjinä Elina ja Klaus.

Kaikki nämä kolme ovat minun vastuullani, samoin jatkan kirjoittajatreffien vetäjänä syksyllä. Joten jos olet kiinnostunut ja sinulla on kysyttävää aiheesta, ota yhteyttä.:)

2 kommenttia:

  1. ATC-korttipaja kiinnostaisi kovasti, mutta olen samana iltana Runokuun meiningeissä Helsingissä. En ole vielä ihan varma ehdinkö Myrtsiin. Yritän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasinkin juuri, että Runokuu jatkuu 27.8. asti. Harmillisia päällekkäisyyksiä, kun en nyt sitten itsekään ennätä sen päivän tapahtumiin Helsingin puolelle.;) Kiva jos pääset, mutta jos et, nähdään myöhemmin jossain muualla.:)

      Poista

Kiitos, että päätit jakaa ajatuksiasi.:)